O meni

 

 

“Žena mora biti zaljubljena u odjeću koju nosi.”
– Oscar de la Renta

 

Odjeću za sebe počela sam kreirati i izrađivati još kao djevojčica u osnovnoj školi. Osim užitka u samom procesu kreiranja i stvaranja koji je nalik igri, odjeća mi je ujedno bila i saveznik. Oduvijek mi pomaže osjećati se udobno i lijepo u svojoj koži. Odjeća jednostavno “radi za mene”.

Iako tada još nisam bila školovana za kreiranje i izradu odjeće, spontano sam, promatrajući svoje tijelo u pojedinim odjevnim kombinacijama nalazila rješenja za postizanje vizualnog balansa.

Kako su modeli koje sam izrađivala i nosila uvijek bili jedinstveni i unikatni, neke od prijateljica i poznanica poželjele su nositi iste takve. Zbog toga se počeo razvijati moj interes za kreativan rad, modu i rad sa ženama, što sam nakon završene srednje škole pretvorila u mali “kućni biznis”.

Na taj mi je način bilo lakše pomiriti obiteljski i poslovni život, s obzirom da sam supruga i majka postala u ranim dvadesetima.

Prvo i osnovno zanimanje bilo mi je dizajniranje i šivanje po mjeri.

No vremenom, moje kreativne usluge više nisu bile dovoljne kako bih pomogla klijenticama riješiti određene izazove, a istodobno sam i sama uvijek “gladna” novih učenja i saznanja, te sam postupno nadogradila svoja znanja i vještine.

Osim tečaja stylinga i dizajna u privatnoj školi Logos moda završila sam TT coaching program našeg poznatog autora i life coacha Tomislava Tomića.

Sada svojim klijenticama nudim radionice dizajna i šivanja za sebe, fashion radionice te individualne treninge razvoja samopouzdanja i kreiranja osobnog stila odijevanja. 

Naravno, svaka klijentica sama odlučuje koje usluge ili pakete usluga želi koristiti, iskušati te tako naučiti nešto novo o modi ali i o sebi samoj.