O meni

 

 

Moda, osobni razvoj i ljubav prema sebi su teme koje su me oduvijek zanimale i koje njegujem od najranijih dana.
Odjeću za sebe počela sam kreirati i izrađivati još kao djevojčica u osnovnoj školi, što je ujedno bio i način na koji sam učila voljeti i prihvatiti sebe i svoje tijelo. Osim toga  učeći kako se odjenuti na način da sebi izgledam lijepo i ženstveno, dopuštala sam i svojoj osobnosti da se kroz odijevanje izrazi.
Uživajući u samom procesu kreiranja odjeće koji je za mene bio nalik igri, razvila sam i korisnu vještinu koju sam u školi kasnije samo nadogradila. 
Kako su modeli koje sam izrađivala i nosila uvijek bili jedinstveni i unikatni, neke od prijateljica i poznanica poželjele su nositi iste takve. Zbog toga se počeo razvijati moj interes za kreativan rad, modu i rad sa ženama, što sam i pretvorila u mali “kućni biznis”.
No vremenom, moje kreativne usluge više nisu bile dovoljne kako bih pomogla klijenticama riješiti određene izazove, a istodobno sam i sama uvijek “gladna” novih učenja i saznanja, te sam postupno nadogradila svoja znanja i vještine.
Osim tečaja stylinga i dizajna u privatnoj školi Logos moda završila sam TT coaching program našeg poznatog autora i life coacha Tomislava Tomića.
Od 2017. u svojoj neformalnoj školi vodim tečajeve dizajna i šivanja za žene koju sam proširila u nekoliko gradova u HR kao što su Osijek, Vukovar, Vinkovci, Slavonski Brod i Zagreb.
Također od 2017. se aktivno bavim life i fashion coachingom pretežno na individualnoj bazi, a najčešće teme su buđenje autentičnosti, razvoj samopouzdanja i osnaživanje žena te povratak sebi i svojim izvornim željama (svrsi).