Mijenjam svoj život

 

 

 

“Ako želiš letjeti, oslobodi se svega što te sputava.”

– Buddha

 

 

Ciklus radionica “Mijenjam svoj život” namijenjen je ženama koje su odlučile stati na kraj svim negativnostima koje ih koče u postizanju željenih ciljeva.

 

Iako smo sve mi ponekad nesigurne i pomalo uplašene zbog svega što nam život nosi, neke žene ipak uspiju izaći na kraj sa svim unutarnjim i vanjskim kritičarima, ljudima i situacijama koje ih sprječavaju da naprave od svog života ono što žele. Većina njih su sasvim obične, prosječne žene koje si jednostavno nisu dozvolile biti u ulozi žrtve okolnosti i tuđih mišljenja.

 

Kako su one to postigle i koji su to koraci koje trebate poduzeti kako biste postigle isto?

 

Prvo i najbitnije je spoznati da ste jednako sposobna i nadarena osoba kao i sve one kojima se divite i možda im potajno malo i zavidite. Svaka od nas ima jedinstvene talente i potencijale koji nam, kada su pravilno usmjereni daju pogonsko gorivo za djelovanje i otvaraju sva vrata na putu ostvarenja naših snova i ciljeva. Ono što je još važnije i ponekad nimalo lako za uraditi je da si dopustimo željeti to što želimo. Tek tada ćemo moći biti dovoljno ustrajne i naklonjene sebi kako bismo krenule u realizaciju svojih želja i ciljeva.

 

 

Na ovom programu ćemo obraditi:

  • kako prepoznati svoje izvorne želje
  • kako svoje potencijale iskoristiti za poboljšanje kvalitete vlastitog života
  • kako ne dopustiti okolini da vas koči
  • kako zadržati pozitivan stav i kada sve izgleda bez izlazno
  • kako izaći na kraj s negativnim ljudima koji vam crpe energiju

 

Program se sastoji od 3 radionice po 3 sata.

Osim samog predavanja sastavni dio programa su i upitnici sa radnim skriptama.

Cijena ciklusa je 750 kn.